Linn <3 Go Getters

Igår var det Go Getters på Taj Mahal i Västerås:) SUPERBRA, som vanligt! Och jag är så stolt, jag har ett kort på min mobil på mig och Peter i Go Getters, och har druckigt av hans öl oså!:) HIHI! Och när jag visade kortet på mobilen, så sa han att halva var ju iaf snygg (och höl för handen på sig själv) hihi;P
Han är tamefan min stora idol:) "ses 3 maj i enköping" sa jag, han sa "det kommer nog bara vara du och jag där, ingen kommer komma".. :(... JODÅ!! klart vi kommer.
Fast är ju panko samma kväll, typiskt. Får se vilket det blir då!

Nej, lite smått seg är man idag, ska snart gå å möta Frida så jag får min snusdosa och min kamera (som för övrigt är CEPE och inte funkar alls)  :(

Ikväll kommer nog tess, så blir det bara mys framför teven :) sån dag idag!


Han i glajjerna,det är peter:)
image36

Påskhelgen

Sitter hemma hos mor mitt i natten:) Har kommit hem från jobbet för knappt en timme sen. Nu äre inge jobba på jättelänge eftersom jag missar ett par helger när jag är i Bosnien! Både skönt och lite trist. Trivs ju så bra med tjejerna på jobbet nu:)

Igår vare påskfest hos moster, eller ja 40årsfest för hon blir snart gammal hon med;) Så jag åkte ut dit efter jag slutat jobbet vid 21.00. Var trevligt, men lite för lite hålligång tycker jag nog! haha!
Så sov jag kvar där och umgicks med den underbara familjen! (plus att min sanna var med) :D <3




Kanske måste det ta sin tid, det där extra för att det ska bli bra? Kanske måste det inte gå lika fort och kännas 100 procent bra direkt den här gången. Ser liksom hellre att han får den tiden, än att jag blir någon slags ersättare.
Men visst tär det lite på en, speciellt på mig som inte har tålamod för fem öre. Att det liksom ska gå så enkelt för dom andra, så superbra så himla snabbt. Att det ska kännas så rätt för alla, och dom blir lyckliga så snabbt:)
Nej, även om jag själv nånstans tror på det här, så är det liiite jobbigt med vissa dagars tvivel och förvirring. Men jag vet ju också att det kommer bli bra, allt blir bra tillsist:) Om jag själv nån gång kunde lära mig att hålla mig lite håradre i skinnet bara. Men jag gör framsteg:) Och som vi alla vet, man ska aldrig ångra något, för det tjänar ingenting till!




Nej, nu är det snart dags att sussa. I morgon vid 10 kommer brollorna åså är det trädgrådsröjning och lite påskkäk här hemma. Sen vid 14 ska jag in till enköping och träffa min kära vän annica:D Så ska vi fika lite och sen hem å ha myskväll:D Och rida ett par dagar. Kommer bli dundermysigt:)



PUSS

Rosen är lika röd som då

Jag behövde komma hem till landet, till familjen, för att få lite andrum.
Varit hos pappa och gjort absolut ingenting, och sovit hos brollan inatt, för att nu ha åkt lastbil med honom idag.
Har haft kul och jättemysigt:) "Tippa i du" haha.. internhumor. Men det är en rolig gubbe på lantmännen som bara kan en mening:P haha!

Har också fått prata om vissa saker med brollan. Riktigt skönt, och han har rätt i, att ju mer man pratar om något som är jobbigt, ju lättare blir det att prata om det.
När man hör en persons namn, som är lite jobbigt att prata om, så kniper det till magen. Men sen fortsätter man småprata lite om personen, och tillsist lättar trycket, och man inser att det faktiskt inte var så jobbigt.
Men också att få höra vissa saker från dig, som den här personen sagt, får min skalle att vandra tusen varv på en sekund. Tankar kommer upp, minnen, tvivel.. och man bara undrar vad man känner egentligen? vad det beror på.
Jag vet inte vad jag helst vill att personen känner heller.
Jag svamlar, jag vet... men rent ut sagt, så vill vet jag inte om jag vill att en viss person ska sakna mig eller inte. Jag vet inte om jag vill att han tänker på mig, eller inte.
Jag vet inte ens hur jag själv vill förhålla mig till honom..

Jag tror jag vet vart jag har mina känslor, men ibland när vissa saker kommer på tal, så kommer gamla minnen upp. Som på något sätt lämnat ett spår i ens hjärta. Som man aldrig kommer glömma.
Liksom ärr efter ett sår, men också som en torkad ros, som än idag, är lika röd som då.

Det käraste jag har

Det käraste jag har, i bilder:

image22
Bästaste pappsen och hans prinsessa!

image23
Mor och Dotra

image24
Världens underbaraste syskon! Dom bästa jag har!

image25
Marika och bror

image26
Carolin Key <3

image27
Jag och Gabbi

image28
Jag och Tess

image29
Snäckan och jag

image30
Sandra och Jag

image31
Jag och Jenny

image32
MLI och jag

image33
Jenkan och jag

image34
Madde och jag

image35
Peter i Go Getters är ju en viktigt del av livet, men all den underbara musiken!:)

Så är det

Just jävlar, dags att blogga igen! haha!

Helgen blev det jobba, söndagen var makalös. Sjukt mycket hela jävla tiden, så hann knappt andas. Alla var stressade och blev därmed irriterade och trötta! Usch! Var längesen det var så jäklarns mycket alltså.

Fredagen umgicks jag med underbara tess. Bjöd hem oss två till mammsen och bara mös. Riktigt skönt.
Efter jobbet på lördagen åkte vi ut till madde på lite fest. Trevligt!
Fredrik kom ju och pussade lite på mig också så! haha!

Nu är jag satans trött efter lite för lite sömn och den hårda dagen på jobbet idag. Men har sovit ett par timmar nu på dagen. Måste ta tag i at t diska å städa av lite här hemma nu! Mindre lust, men måste för fan göra lite nytta och inte sitta här och bli tjock!;)

Fredag är vi lediga, och sen är jag ledig i helgen. Fan så skönt.
Måste ta tag i träningen ordentligt nu också.
Tisdag och onsdag blir det träna i alla fall. Sen en dag i helgen förhoppningsvis!
Känner hur trött, seg å på dåligt humör jag blir när jag inte tränar! uschi!

Ska ta å skälla ut min korkade brorsa också när jag träffar eller pratar med honom nästa gång. Han är ju flör jävla korkad ibland. Respektlös om inte annat!
Killar i ett nötskal kanske?


Nej, disken väntar!


pusss

Dags att sluta gnälla

Idag sken solen:)
Och jag och Jenny fixade kaffe å lite digestive å satte oss ute i solen och bara njöt. Pratade om livets alla frågor, om allt som är svårt i livet, och om allt som är så fint i livet.
SKITMYSIGT! Älskar våren. Fan så mycket bättre man mår när våren kommer och solen skiner:)

Vi har bestämt oss nu, jag och min sambo! Det är dags att sluta gnälla, och istället se till allt det bra vi har. Finns så mycket människor som får gå igenom så mycket skit, som vi själva inte ens kan drömma om.
Själv gnäller man, säger att man hatar livet och sig själv över småsaker. När killen gjort slut, när man är osams med en vän eller mamma, när man fått IG på ett prov.. Då hatar man livet.
Men så får man tänka till lite, tänk dom som aldrig får ett Godkänt, som har föräldrar som faktiskt avlidit, som knappt har vänner, folk som bara får skit skit skit.
Här sitter jag, med bra betyg, underbar familj, underbara vänner, en fin lägenhet som jag delar med en fin vän. Och i söndags gnällde jag över ett misstag jag gjort på fyllan. Jag klagade över livet, för det lilla misstaget. FAN SÅ MAN ÄR!! Nej, nu är det NOG! Le istället åt det fina vi faktiskt har!!!




Har också hunnit plugga lite, och käkat fläskfilé å klyftpotatis!:)
I morgon är det sovmorgon för en gångs skull, superskönt. Sen är det bara klassråd, åså ska jag träna!
I helgen är det jobba som gäller, ingen lust alls faktiskt!:( Brukar kännas okej, men nu är jag så trött på det. Blä!
Skönt att jag inte ska vara kvar där i sommar ändå!
Får förhoppningsvis jobb på rehab på lasarettet i Enköping. Fan så skönt det vore:)

Nej, om man ska ta å lägga in bilder från mobilkameran å uppdatera bilddagboken kanske!!



Puss alla vårglada människor!:)

RSS 2.0