Välkommen till friheten

Jahaja, så då var det gjort, då har man upplevt den dagen som man började gymnasiet för.
Den dagen som var så långt fram, som det kändes som att den aldrig skulle komma.
Äh, studenten, det är långt långt fram...Jag behöver inte ens tänka på det nu.
Men så slog det en för några veckor sen.. att faaan, det är ju för fan bara några veckor kvar.. snart tar jag studenten.
Det var dags att börja planera, fixa och dona. Bjuda människor, köpa kläder..
Så oj vad mycket det plötsligt blev, och full gång med allt.

Sen den stora dagen ännu närmre, sista veckan, dagarna innan.. så fattade man fortfarande inte att det var så jävla nära. Dagen innan, nej, jag fattade det inte. Sa till mina vänner "ses vi i skolan på måndag, 8.30?" För det kändes så enkelt, att bara gå dit, som vanligt..
Men så vaknade jag dagen efter.. 05.00 ringde klockan, och på mobilen står texten "det är en underbar dag", och OHJA, det var det..
Champangefrukost med klassen, sen ner på stan.
Inte förrän vi var på konserthusterassen och skulle springa ut, ut i FRIHETEN! Då, först då, förstod jag! Det här är slutet på 12 år av skola. 12 år av mitt liv ska bli något helt annat.
Känslan när vi sprang ut går inte att beskriva, kroppen skakade, tårarna tryckte, och glädjen sprudlade.

Sen var det dags att åka runt på lastbilflaket på stan, en helt obeskrivlig känsla, som ingen att förstå förrän man står där själv. Alla känslor kom ut, 12 år av evigt pluggande släpptes ut. Vi skrek och sjöng våran lycka för hela västerås, att möta människor blickar som stod och tittade på oss, som vinkade åt oss...jag kände mig som en vän till alla männsikor.

Sen hade min älskade bror kirrat en corvette cab -01 som jag fick åka hem i. Det var en spännande resa kan jag säga.. mätare som la av, min stol började plötsligt åka fram.. haha.. jordfel kallas det!:P

Ja, en helt obeskrivlig dag. Min mamma sa hur det rös i hennes och min mosters kropp, när jag och kusin kramades och sjöng att vi har tagit studenten.
Det ryser i min kropp, när jag tänker på vad jag lärt mig under mina skolår, hur jag utvecklats, coh vilken underbar framtid jag har att se fram emot.
Nu kan jag ägna mig åt det jag vill!



Välkommen till friheten!

RSS 2.0